Skaermbillede-2014-01-02-kl

Stormen Bodil var hård ved den sjællandske nordkyst, hvor kombinationen af kraftig  ind og højvande satte mærkbare spor i kystlandskabet og som en følge heraf har ændret på adgangsforholdene på flere kyststrækninger.

På strækningen mellem Liseleje og Hundested er det gået hårdt ud over den velbesøgte kystplads Hald Strand, hvor den offentlige trappe ved Klintevej er skredet ned sammen med et stort stykke af klinten. Den offentlige strandgrund er nu afspærret og nærmeste offentlige trappe er ved Hyllingebjerg.

Ved Nøddebohuse lidt længere med vest overlevede trappen lige med nød og næppe stormen. På Melby skydeterræn øst for Liseleje er der spist en god bid af klitterne og også ude i vandet er forholdene ændret. Da lokalredaktøren forsøgte sig på strækket i juledagene, måtte han beskæmmet konstatere, at de sædvanlige badekar med mørk, stenet bund var totalt dækket med sand.

Af Henning Pedersen Publiceret den 02.01.2014 – 09:50

http://www.sportsfiskeren.dk/aendrede-adgangsforhold-paa-nordkysten