Bobby Gray har netop indledt sæsonen som livredder ved Langebro i Ålsgårde. (Foto: Lars Johannessen). Af Tine Zedeler , den 21. juni 2010 kl. 22:04

ÅLSGÅRDE: I weekenden var det åbningssæson for den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste som i dagtimerne mellem klokken 10 og 18 holder øje med, at badegæsterne langs Nordkysten ikke havner i farlige og livstruende situationer. Også i Ålsgårde kan man som noget nyt glæde sig over den ekstra sikkerhed det er at have en livredder til at holde et vågent øje med, at man ikke havner i en farlig situation, mens man bader i Øresund. En opgave som livredder Bobby Gray har sagt ja til påtage sig, mens badesæsonen står på.

– Folk er meget positive. Der har været en del forældre, som har givet udtryk for, at de synes, det er meget betryggende, at Langebro har fået en livredderpost. De fleste, der kommer for at bade ved Langebro er børn. I dag (mandag, Red) har der været over 50 badegæster. I weekenden har mine kollegaer noteret, at der har været mellem 20 og 40 badegæster, fortæller Bobby Gray.