Ocean Rescue Camp er for dig der er til vand, strand og masser af action!

Velkommen til Ocean Rescue Camp – 2019

Tag med DGI Svømning på en Ocean Rescue Camp! Det foregår ved havet eller søerne, og du kommer til at lære om fx livredning, dykning og beach flag race. Vi har det fantastisk sjovt undervejs, og der er fart på, når vi prøver masser vandaktiviteter i det fri.

Du bliver klogere på kystlivredning, sikkerhed og førstehjælp, og du får selvfølgelig lov til at prøve det hele af i praksis. Du kan deltage på tre forskellige niveauer:

Ocean Rescue Camp basis
Ocean Rescue Camp advanced
Ocean Rescue Camp Rescue
En camp varer typisk en uge, og du skal være 8-18 år for at deltage.

Find en Ocean Rescue Camp nær dig. Du kan også tage fat i dit lokale DGI-kontor for at høre mere eller opfordre din lokale svømmeklub til at arrangere Ocean Rescue Camp.

Ocean Rescue Camp er for dig der er til vand, strand og masser af action. Som aspirant på ORC – Kystlivredder Camp’en bliver du budt på spændende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder som Kystlivredderen behersker.

Vi tager udgangspunkt i det du kan fra start, med målsætningen om at du igennem kystlivreddertræning bliver klædt på til, at begå dig fornuftig på stranden og i havet. Dvs. du får kendskab til evt. farer du kan møde ved havet samt løsninger derpå.

ORC Basis er begynderholdet for alle børn i alderen 7-15 år øvede og indeholder bl.a.

1. Intro til nye aspiranter og repetition for gamle

2. Intro til strand og sikkerhed

3. Fysisk træning: Test af aspiranter

4. Teori: Havet og førstehjælp

Hvem deltager på ORC BASIS? Børn der kan svømme 100 m i bassinet, og som har lyst til at lære mere om kystlivredning, som har lyst til at være fysisk aktive og godt kan lide udfordringer.

Følg os på www.facebook.com/OceanRescueCamp

Ocean Rescue Camp afholdes af DGI i samarbejde med Hovedstadens Svømmeklub, VVV og Team Bade. Herudover afvikler DGI i samarbejde med Nordkysten Kystlivredder-klub også Ocean Rescue Camps på Nordkysten af Sjælland.For information om Ocean Rescue Camps  læs HER.