Strandbjerggård er en meget uspoleret stenstrand beliggende i det smukke naturområde HeatherHill sydvest for Rågeleje. Stranden tiltrækker primært gæster fra den nærliggende Rågeleje campingplads, og er egentlig ikke særlig børnevenlig pga. den høje badebro, de store rullesten og en tendens til store bølger og kraftig sidestrøm i blæsende vejr fra N og V. Det fredelige og uberørte område omkring stranden med skrænter og skov danner dog et billedskønt udgangspunkt for en tur i det fri. Der er god plads til picnic-kurven og tæppet på græs-områderne lige bag stranden.

Kiosk/toilet forhold
Kiosk findes på campingpladsen ca. 250 meter fra stranden. Desuden findes en is-kiosk ca. 300 meter fra campingpladsen i retning Vejby (forbi campingpladsen på Rågelejevej), her findes også de nærmeste offentlige toiletter. Toilet på campingpladsen kan benyttes.

Handicap forhold
Der er ikke handicap-venlige forhold på Strandbjerggård.

Kørselsvejledning

Du kan få kørselvejledning på http://www.findvej.dk

Du kan også få rutevejlednind med bilen eller med offentlig transort her:

Parkeringsforhold
Parkeringsforholdene er relativt gode ved Strandbjerggård, idet der findes en forholdsvis stor parkeringsplads ca. 250 meter fra stranden, lige op ad campingpladsen.

Alge-risiko
Der er meget lille risiko for opblomstring af giftige alger på Strandbjerggård pga. strandens relativt ubeskyttede placering ud til det åbne Kattegat.

Evt. særlige badeforhold
Den høje badebro kan være farlig at benytte i hårdt vejr .

Blåt flag:
Ja.

Badebro:
Ja.

Du kan finde vej til stranden her:

Vis Strandbjerggård Strand på et større kort