Snekkersten strand ligger ca. 3 km syd for Helsingør. Den smalle sandstrand med bagvedliggende græs-område er en populær strand for lokale fra Snekkersten og for folk fra Helsingør by. Det skyldes primært de beskyttede omgivelser stranden er placeret i, der er sjældent bølger og vind på Snekkersten strand. Disse forhold gør også bade-forholdene meget sikre. Strandkvaliteten er god, dog er der enkelte sten i vandkanten. Livredderposten er placeret syd for Snekkersten havn midt mellem de 2 badebroer.

Tjek vejret i Snekkersten Havn her.

Kiosk/toilet forhold
Der befinder sig et lavpris Supermarked 100 m til højre fra livredderposten. Og her finder man også et hyggeligt ishus med et bredt udvalg. Toilettet finder man i havnen eller 200 m til højre for skuret. Det er det lokale fællesskab der holder dette vedlige.

Handicap forhold
Nej

Kørselsvejledning

Du kan få kørselvejledning på http://www.findvej.dk

Du kan også få rutevejlednind med bilen eller med offentlig transort her:
Parkeringsforhold
Da denne strand er besøgt mest af lokale er der normalt ingen problemer med parkering. Dog kan der på meget varme dage være tale om at man må parkere på en sidevej. Det er vigtigt at man husker at parkere med hjulene mellem de to afmærkede striber da det ellers kan være til sene for cyklister og gående.

Alge-risiko
Normalt er der ingen fare for alger. Men ved meget varme dage og gunstige forhold vil Snekkersten være en af de mulige steder for opblomstring af giftige alger. Dette skyltes den lave saltkoncentration i vandet.

Blåt flag:
Nej.

Badebro:
Ja, 2 stk’s, placeret nord og syd for livredderposten.

Du kan finde vej til stranden her:


Vis Snekkersten Strand på et større kort